Behandeling van Restless-legs syndroom

RLS

Remedie voor het behandelen van Restless-legs syndroom

De bewegingsdrang van Uw benen belet U ’s nachts te slapen? Hierdoor bent U ’s morgens niet voldoende uitgerust! U bent al lang op zoek naar een efficiënt middel met snel resultaat voor uw rusteloze benen?

getuigenis

Alvorens de magneettherapie matras te kopen had ik heel de dag last van krampen in mijn handen en benen! Binnen de week was ik voor 90 % van mijn krampen verlost, nu 3 maand later zijn mijn problemen volledig verdwenen.
van den Bosch Hendrik
Rotterdam

Ik wens via onderstaand formulier vrijblijvend een gratis dossier te ontvangen ivm restless-legs (rusteloze benen)..

D & J Consulting bvba
Wij zijn sedert 2009 de exclusief verdeler voor de Benelux
Hasseltsesteenweg 381/001
Sint-Truiden BELGIE
0032 11698361

logo - fagg - color

Geregistreerd bij het federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten