Behandeling van migraine

Hoe kan ik mijn migraine efficiënt verzorgen?

Ja, ik wil van de regelmatige aanvallen af!

Kies om uw migraine te behandelen op natuurlijke wijze dankzij magneetveldtherapie

U zoekt een efficiënt middel om migraine te behandelen? Magneetveldherapie kan een oplossing zijn voor uw probleem.

De migraineaanvallen kunnen u ernstig belemmeren in uw dagelijkse bezigheden. Met enkele sessies per week thuis zou u uw migraine kunnen bedwingen.  Deze therapie is vooral voor chronische aandoeningen een natuurlijke en zekere wijze om de oorzaak van het probleem in de kern of in de basis aan te pakken.  Een werkelijke vooruitgang!

Getuigenis
Mijn vrouw heeft sedert het gebruik van het toestel geen hoofdpijn meer, de nek en schouder lijken minder geblokkeerd en zenuwpijnen in benen en tenen zijn opmerkelijk verminderd.
De kinesist (of fysiotherapeut – red.) die mijn vrouw behandelt, heeft ook al opgemerkt dat de genezing beter vlot.

Rudy en Mariane Roelandts, Puurs

Ik wens via onderstaand formulier vrijblijvend een gratis dossier te ontvangen ivm migraine..